Spöklika saker pågång!

BUU!
Nu är det Halloween i Jorvik och alla börjar känna av den rysliga stämningen!
Välkomna till veckans kusliga uppdatering!

Bus eller godis!
Det är dags för lite nya Halloween-butiker att öppna upp i byarna runtom i Jorvik och i år erbjuder de en hel del kusliga kläder, ruskig utrustning och skrämmande utstyrsel och förhoppningsvis mer godis än bus! Rid till närmaste butik och se efter själv vilka fina Halloween-inspirerade saker som erbjuds!

Halloween i Jorvik!
Halloween i Jorvik!

Hjälp ett spöke i nöd!
Spöken flyger just nu runt över hela Jorvik och om du hör ett tyst otäckt klingande ljud så vet du att ett är i närheten. Spökena ger ifrån sig klingande ljud för att fånga din uppmärskamhet eftersom de behöver din hjälp! Rid till Mrs Holdsworth i Moorland och prata med henne för att få reda på hur du kan hjälpa dem. Vem vet? Spökena kanske blir så glada för din hjälp att de lämnar en present efter sig som tack!

Pumpajakt!
Vid ingången till källaren på Slottet i Silverglade hittar du Eve - en tjej som, tillsammans med några spökliga vänner, har ordnat ett superkul Halloween-spel! Plocka upp pumporna runtom i labyrinten men akta dig för de otäcka spökena!

Fiska äpplen ur hink
Vad vore Halloween utan leken Fiska äpplen ur hinken? Har du tillräckligt stor mun för att få upp ett äpple ur hinken så lovar vi en häftig belöning. Kanske blir det något för din häst, vem vet?!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fortfarande sin marknad öppen i Västkobben fiskeby!

Alla här på Star Stable-kontoret önskar er en skräckinjagande och fasansfull Halloween-vecka!




Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/URL:

Det du tänkte skriva:

Trackback