Frostdancer bloggar

Hejsan alla konstiga figurer som ser ut som min matte. Vill ni veta vad som hände mig igår, eller var det i förrgår, hmm. Aja, när det nu var så var min matte så snäll så jag fick åka på semester! Vi var ju några fler som åkte också men JAG var den ända som fick åka på lyx semester, alla andra fick nöja sig med en budget semester. Hah, hon älskar mig mer än alla andra. Men det var i alla fall såååå skönt at få åka på semester till hästön efter över 2 år i stallet och ute på uppdrag. Man blir ju inte yngre direkt, hehe. Men jag saknar Lily redan, och jag var ju bara tvungen att vinka hejdå när hon lämnade mig där. Men nu kan jag inte skriva mer, ska dra ner till stranden och sola lite, kanske finns det några snygga brudar om jag har tur. Så ses någon annan gång!
 

I'll see you again

Igår eller dagen innan det så skickade jag iväg några små saker till hästön, det vart lite trångt med hela 9 hästar hemma! Så Dandy, Raketen och Snowie fick varsin budget semester medans min ögonsten Frost fick en lyx semester. Han förtjänar ju det bästa. Så nu har jag Dorek, Flame, Carma, Bebben och den hemliga hästen kvar hemma. Jag funderar även på att skriva något inlägg ur någon hästs perspektiv, skulle det vara något?
 

Ehmm..

Igår så hände lite saker också, fast vet inte om jag orkar blogga om det nu. Men det blir en bloggfri dag idag(tror jag) eftersom att en vän kommer hit och vill vara lite social. Så ses imorgon eller något, måste få tid till att levla lite då jag har 1 arab, 2 ponnys (egentligen 3) och 1 tinker som jag kommer köpa när dom kommer om jag gillar dom. Och det kommer ta ett tag, åker ju bort också.
Btw så skapade jag en irl blogg igår. Ni kan ju gärna kika in där om ni vill misslittleli.blogg.se