Min första häst!

Här är den första hästen som jag ritat på min ritplatta! Kämpat i ca 2 dagar typ, haha. Kommer mer info och så på misslittleli.blogg.se. Kom ihåg, se men inte röra! Om jag ser att någon tar den så har jag med mitt namn över hela!
Bakgrunden gjorde jag väldigt slarvigt på typ 5 min haha.

Välkommen Midnightangel!

Köpte en Nordis, helt spontant. Har lite halvt slutat spela sso så ni alla vet, ehehe. Men välkommen Midnightangel aka Midas!
 

Den underbara Nordsvensken är här!

Hej!
I denna veckas uppdatering har bland annat den Nordsvenska hästen hittat till Jorvik!

Nya hästar:
- Nu har underbara Nordsvenskar anlänt till Jorvik! Nordsvensken är en fin allsidig häst med ett härligt temperament och mycket styrka. Du hittar dem i Valedale och för att kunna köpa Nordsvensken måste du ha nått level 8.

Fina starka och härliga Nordsvenskar!
Fina starka och härliga Nordsvenskar!

Nya kläder:
- En laddning med nya snygga ridstövlar har kommit till The Fashion Barn i Silvergladebyn. Rid dit och kolla in dem!

Hästmarknad:
- Nu har Eddie och Ferdinand öppnat upp hästmarknaden i Fort Pinta och de har med sig den bruna Tinkern, Tobianon och den mörkbruna Frisiska sporthästen som de hade med sig senast hästmarknaden var öppen! Som vanligt när Eddie och Ferdinand slår upp portarna till hästmarknaden behöver de hjälp med diverse sysslor. Trava dit och se om du kan hjälpa dem!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
-
Min egna åsikt:
Ganska normal uppdatering +  Nordsvenskar då. Men dom ser ut som Tinkrarna i spelet så vet inte om jag kommer gilla dom. Kommer dock säkert köpa en bara för att. Och såg dom nya ridstövlarna, supersnygga! Btw så har jag nu också fått en ritplatta så ska sätta mig och försöka rita något.