Alltså jag måste få mer tid..

Jag har nu suttit och spelat sso i över 1 timme. Nu när man vill blogga måste man ju beskära bilderna för att man ska kunna lägga upp dom. Jag har varit med Lollo anka plutt (strudels nya smeknamn) och typ levlat lite. Jag önskar att jag hade någon bild men det har jag inte och jag orkar inte. Jag orkar inte med något irl heller.. Och min liv är bara blöö, ibland har man mycket energi, och bara gör saker (idag så skrattade jag typ hela dagen, och vet inte varför. Vår klass var allmänt flummig hela dagen. Vissa sjöng lite random på home ecc. och så.), och ibland så orkar man inte. Jag är ganska osäker irl, och typ sminkar över allt. Jag sminkar mig alla dagar utom mån, ons då jag simmar så orkar inte. Men när jag inte har smink känner jag mig ful.. I början när jag använde smink var det bara maskara, men nu är det maskara, eyeliner, ögonbrynspenna, conceler(stav?), och blush. Jag märker själv att fler killar kollar på mig när jag sminkar mig mm, och då känner jag mig bara ful utan. Jag gillar en kille irl och har gjort det sen i sommras, men nu har jag långsamt börjat gilla en i vår klass. Det känns bara konstigt och som om allt bara kommer att försvinna. Jag är lite deppig just nu, men jag vet inte. Känns lite som om han i vår klass försöker typ visa upp sig eller något. Men en dag helt random så började han prata med mig och Mel och det var lite skumt.. Jag är ju typ 14 år och ja, typ en problematisk ålder. Jag tar ut min ilska, ledsenhet, whatever när jag tränar och det är skönt. Man kan bara skrika under vattnet så högt man kan men ingen hör ändå!(Gjorde det en gång)
Btw så upptäckte jag att jag nästan kan gå ner i split idag :)

Woop woop

Min dag började ganska bra :D Flame gick upp i level 9
Sedan gjorde jag Goldpurts och åkte färja till Fort pinta för att levla lite till. Btw så är detta min nya tävlings outfit nu när det blivit lite varmare. Man behöver ju inte rida runt i jacka på sommarn'
Jag levlade lite i Valedale, Flame hoppar riktigt högt över de flesta hinder nu :)
Sedan hamnade jag i Fashion Bar och provade lite kläder. Visst passar tröjan mig bra? Kläderna som hänger där är superstora!
Hoppade lite hos Marley
Hon hoppar riktigt bra. Har förresten funderat på att skicka alla utom Flame till hästön eller iaf ponnysarna och Spice.
Sedan tog jag och åt lite på Restaurang Silvergaffeln. Först så blev det en vegetarisk hamburger tallrik (Vegetarian irl) och ett glas vatten.
Till dessert blev det en super god jordgubbs tårta och en kopp te. Mums!
Lite galopp på Ewerwind fälten.
Sedan avslutade jag dagen med att Flame gick upp till level 10. Rekord för mig att levla en häst till om man inte räknar Frost!!
 

Idag blev det inget

Idag har jag inte orkat logga in på sso... Jag har ridit och är ganska trött nu. Men ni får en bild ifrån igår:)