Om Midnightsoul

Info: Kalona är en mycket ståtlig kille som älskar att visa upp sig. Han hoppar med bra teknik och har fina steg för dressyr. Hans föräldrar tävlade i frihetsdressyr samt hoppning på SM nivå. Midnightsoul köpte jag eftersom att han är otroligt smäcker och elegant. Kalona är en fallen ängel med en massa ondska. Han drar alla till sig med sin skönhet men när man minst anar det brakar h*lvetet lös. Ena stunden är han så sårbar så man bara vill tycka synd om honom och nästa är han lika stark som om han aldrig fallit. Det gör att han är en mycket underlig och speciell häst men mycket kraft. Och om man tämjer den rätt blir vi farliga på tävlingsbanorna.
Smeknamn: Kalona
 
Ras: Frisisk Sporthäst
 
Född: 2009
 
Kön: Hingst
 
Inriktning: Hoppning och dressyr
 
Tecken: Bläs och 4 vita kotor

Spöklika saker pågång!

BUU!
Nu är det Halloween i Jorvik och alla börjar känna av den rysliga stämningen!
Välkomna till veckans kusliga uppdatering!

Bus eller godis!
Det är dags för lite nya Halloween-butiker att öppna upp i byarna runtom i Jorvik och i år erbjuder de en hel del kusliga kläder, ruskig utrustning och skrämmande utstyrsel och förhoppningsvis mer godis än bus! Rid till närmaste butik och se efter själv vilka fina Halloween-inspirerade saker som erbjuds!

Halloween i Jorvik!
Halloween i Jorvik!

Hjälp ett spöke i nöd!
Spöken flyger just nu runt över hela Jorvik och om du hör ett tyst otäckt klingande ljud så vet du att ett är i närheten. Spökena ger ifrån sig klingande ljud för att fånga din uppmärskamhet eftersom de behöver din hjälp! Rid till Mrs Holdsworth i Moorland och prata med henne för att få reda på hur du kan hjälpa dem. Vem vet? Spökena kanske blir så glada för din hjälp att de lämnar en present efter sig som tack!

Pumpajakt!
Vid ingången till källaren på Slottet i Silverglade hittar du Eve - en tjej som, tillsammans med några spökliga vänner, har ordnat ett superkul Halloween-spel! Plocka upp pumporna runtom i labyrinten men akta dig för de otäcka spökena!

Fiska äpplen ur hink
Vad vore Halloween utan leken Fiska äpplen ur hinken? Har du tillräckligt stor mun för att få upp ett äpple ur hinken så lovar vi en häftig belöning. Kanske blir det något för din häst, vem vet?!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fortfarande sin marknad öppen i Västkobben fiskeby!

Alla här på Star Stable-kontoret önskar er en skräckinjagande och fasansfull Halloween-vecka!

Om Bigboy

Info: Bamse är en stor pojke som fortfarande är en liten bebis. Precis som Midas så älskar Bamse vintern och det han gör är väldigt lika. Han är snäll som en teddybjörn men en riktig räddhare. Rider man ute får man passa sig riktigt noga eftersom att han kan hoppa till närsomhelst. Men det är något som vi försöker träna bort det. För övrigt så föredrar Bigboy äpplen framför något annat, det är det absolut bästa han vet! Dock har han ett otroligt fint steg och är väldigt lyhörd samt lättlärd. Vilket gör att trickträning är en av sakerna han får göra mest.
 
Smeknamn: Bamse
 
Ras: Tinker
 
Född: 2008
 
Kön: Hingst
 
Inriktning: Allround
 
Tecken: Vita ben