En ny ponny och två araber har hittat till Jorvik!


Hejsan!
Två underbara Araber och en gullig ponny är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Tre nya härliga hästar har kommit till Jorvik. Två Araber och en ponny! Ena Araben finns i Firgrove och den andra i Fort Pinta. Den söta ponnyn hittar du på Paddockön i Skördebygden.

Supersöta hästar.
Supersöta hästar.

Jag överlevde uppdatering 116-t-shirt:
- Som ett tack för att ni var så tålmodiga under förra veckans uppdateringsproblem släpper vi en unik "Jag överlevde uppdatering 116-tshirt"! Du hittar den i t-shirt-butiken i Fort Pinta och i alla småbutiker i Jarlaheim. Denna speciella t-shirt kommer endast finnas tillgänglig under en begränsad tid.

Nästa veckas uppdatering:
- Som ni vet har vi jobbat för att få klart Hästön och vi är glada att kunna berätta att den kommer att släppas nästa vecka! Här kommer en liten tjuvkik på den mysiga Hästön.

Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.
Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.

Med denna veckas uppdatering kommer också en överraskning...

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Jaha..

Jupp, bloggen har stått stilla. Jag har inte heller spelat så mycket men idag (lördag) var jag på Alicias och Lilys 2 års fest eller vad man kan kalla det för.
En bild på när vi dansar.
När vi va på väg till Café Pinta. Orkade bara beskära 2 bilder men ni får kanske fler senare.
Älskar denna outfit!
Klädde Dallas i lite rosa, men det passade han inte riktigt i tycker jah.
Västen matchar inte riktigt med den bruna som är på sadeln och tränset men det var det bästa som jag hittade och jag blev nöjd.
Älskar min arab! Bästa hästköpet hittills!
Älskar arabens galopp som är ett snäpp snabbare än den korta galoppen. Dom har huvudet så fint tyck' jah. Redigerade även bort namnet på tjejen i bakrunden, men det gör väll inget. Det var alla bilder jag hade för stunden. Bloggar kanske på onsdag eller något (men bloggar menar jag lägga upp uppdateringen), men vi får se. Ses så länge...

Svängiga cupcake kläder!

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.

Det urcoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget