Utvecklats

Måste ju säga att jag har utvecklats inom min redigering. När jag bloggade på bloggo beskärde jag bara bilderna i paint men dom kunde jag inte använda är på blogg.se, sedan redigerade jag lite i pixlr vilket jag fortfarande gör om jag bara ska beskära en bild. Nu har jag börjat använda Gimp mer och mer, eftersom att jag förut inte kunde spara bilderna så att jag kunde lägga upp dom men med hjälp av bloggar har jag lärt mig.
En bild jag redigerade när jag börjat blogga, inte så fint kanske, bra försök men inte fint.
Detta är den senaste bilden som jag redigerat i Gimp. Väldigt nöjd måste jag säga, vi utvecklas alla hela tiden.
Vad tycker ni om min utveckling?

 

Nya dagliga uppdrag och nya kläder!

Hejsan allihopa!
Bygg rykte hos familjen Goldspur för att få tillgång till uppdrag, kläder och tävlingar i denna veckas uppdatering!

Ny dagliga uppdrag:
- Nu är det dags att bygga rykte hos den härliga familjen Goldspur i Skördebygen! Familjen Godspur är inte så svåra att ha och göra med så ditt rykte hos dem kommer att öka snabbt. När ditt rykte går upp ett snäpp kommer du låsa upp nya roliga uppdrag, utmanande tävlingar, läckra kläder och utrustning och en och en annan överraskning!

För att kunna göra uppdragen måste du ha gjort uppdragen där du träffar familjen Goldspur och familjen Sunfield för första gången och hjälpt dem att hitta de försvunna hönsen.

Bygg rykte hos familjen Goldspur!
Bygg rykte hos familjen Goldspur!

Nya kläder:
- En ny butik full av kläder och utrustning av högsta kvalitet har öppnat uppe hos familjen Goldspur. Rid dit och kolla in det senaste modet på Jorvik!

Hur fina är inte dessa ridbyxor?
Hur fina är inte dessa ridbyxor?

Hästön:
- Det är nu billigare att skicka iväg din häst till Hästön (gäller både lyx- och budgetvistelse). Baserat på feedback från er spelare har vi sänkt priserna för att skicka din häst till Hästön på semester. Nu kan förhoppningsvis fler hästar få lov att åka iväg och vila upp sig!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

What have I done?

Jo, i söndags var jag på ett event med klubben. Det var någon form av modevisning fast outfiten var inte avgörande utan det flummiga som man skulle säga om sin outfit.
Jag hade varit och shoppat eftersom att jag fått star coins men jag slängde ihop en outfit och den var ganska matchande. Älskar min mening också "Jag är söt som en nöt och rosa som en blåsa" passade perfa. Har en extremt flummig klubb och Mumin fastnar och failar hela tiden.
Jag vann även:) Superkul! Frågade sedan lite hur gamla dom var och dom flesta var yngre än mig, men älskar fortfarande onnf<3
Blev även populär med Jarlaheim..
Och Flame gick upp i level 7. Snart är hon i samma level som Dorek.
Imorgon är det onsdag också! Vad tror ni kommer?